5x onder de kerstboom voor minder dan 25€

5x onder de kerstboom voor minder dan 25€

Ben jij een Secret Santa en is jouw budget 25€ (of minder) of zoek je nog een leuk extraatje voor onder de boom? Dan maak ik het jou gemakkelijk met dit lijstje:

1. Super schattige posters voor 19,95€

Zijn ze niet suuuuuper schattig? Deze wasbeer en neushoorn met z'n vriendje wachten op een goede thuis!

2. Lekker ruikende gezelligheid voor 22,00€

Hét best verkopende merk van Studio Snoes is The Very Good Candle Company. Zij maken vegan geurkaarsen in gerecycleerd glas en laten zich voor de geuren inspireren door muziekfestivals van over de hele wereld. Hmmmmmm, heerlijk!

3. Pretty planners voor 22,90€

Mix en match twee notebooks van Monk & Anna. Ze zijn er in de leukste stofjes, nl. ribfluweel of linnen, én zelfs in een herbruikbare kaft van vegan leer!

4. Pure verwennerij voor 23,80€

Maak een cadeaupakketje met 3 bath bombs, eentje van elke geur, voor 14,85€ en een kruidige badhandschoen voor 8,95€ van Meraki.

5. Schattenbewaarder voor 24,90€

Een opbergdoosje van House Raccoon is te verkrijgen in het roze en het groen. Je steunt er bovendien de sociale werkplaats Mivas in Lier mee (want daar wordt alles handgemaakt!) én per verkocht product plant House Raccoon 1 boom!

 

Ik wens jou de allergezelligste feestdagen in het gezelschap van de mensen die je nauw aan het hart liggen en waar je volledig jezelf bij kan zijn!

Snoezel goed!

Michelle
xxx