6 MUST-HAVES DEZE HERFST

Tijd om het extra gezellig te maken en volop te genieten van wat quality én me time. Speciaal voor jou zet ik 6 van mijn favoriete herfst-items in de kijker en hoop je zo te inspireren om komende tijd extra comfy & cozy te nestelen.

#1: EEN THEE ABONNEMENT

Maak het vanaf nu elke maand gezellig met een thee abonnement. Elke maand ontvang je 2 zakjes met elk 30gr losse thee. Op voorhand weet je niet welke thee je zal ontvangen en zal je moeten vertrouwen op mijn keuze; een leuk verrassingselement dus! Verkrijgbaar voor 1, 3, 6 of 12 maanden.

Meer informatie? KLIK HIER

#2: EEN XL PLAID

Het herfst- en winterseizoen vraagt om een dekentje waaronder jij je volledig kan verstoppen. 🧡 Deze superzachte plaid is 150cm op 200cm en daar pas jij (misschien wel samen met je partner en/of kids 🥰) van top tot teen onder! Het imitatie schaap op de achterzijde maakt de plaid lekker warm en ietsje zwaarder, waardoor het knuffelgehalte stijgt. Iets voor jou? ☔️🍂

Meer informatie? KLIK HIER

#3: EEN COMFY SWEATER

Snoezelen wordt nóg leuker in deze comfy sweaters. Kies voor de daily reminder Snoezeltime!’ of de op je lijf geschreven ‘Niet storen #overprikkeld’. De sweaters zijn super zacht vanbinnen en zitten los (en toch stijlvol!) om je lichaam.

Meer informatie? KLIK HIER

#4: ETHERISCHE OLIE: 'HERFST'

Haal de herfst in huis met deze zuiverende en vitaliserende etherische oliemix met o.a. atlas ceder en balsemspar. De geur is evenwichtig, fris en houterig. Hij neemt je zo mee naar een dennenbos in de Alpen. 

Doe enkele druppels in je bad, gebruik een aroma diffuser of laat voor het douchen drie druppels op je douchevloer vallen voor een aromatische stoomstoot.

Meer informatie? KLIK HIER

#5: DÉ FAVORIET: APPELGEBAK THEE

Je favoriete thee is terug! Deze thee smaakt naar appels, kaneel en amandelen - appelgebak dus.  Persoonlijk drink ik hem graag na een lange boswandeling of 's avonds na het eten, als dessertje. Hij is namelijk van nature lekker zoet en ideaal om je zoete goesting te stillen. 

Meer informatie? KLIK HIER

#6: EEN PILTON GEURKAARS

Dé herfstgeur bij uitstek: PILTON. Deze vegan kaars (gemaakt van koolzaad) in gerecycleerd glas ruikt zacht en houterig. De ingrediënten van deze unieke geur zijn bergamot, sandelhout, cederhout, wat verborgen kruiden en een vleugje kaneel. Pilton is krachtig en complex, maar toch rustgevend en neemt je mee naar een gezellige avond bij het kamp- of haardvuur.

Meer informatie? KLIK HIER

Met deze 6 must-haves geniet jij gegarandeerd van een gezellig herfst waarin je even op adem kan komen en ontprikkelen. 

Geniet en snoezel goed.

Liefs, Michelle

P.S. Nu ben ik de warme chocomelk toch wel niet vergeten zeker... 🙈 Hmmm, met een lekkere toef slagroom. Zie je het al voor je? Onmisbaar, toch? Kies dan voor echte Belgische Callebaut chocolade: puur (lactosevrij) of melk. Heerlijk!


Laat hier je boodschap achter

Please note, comments must be approved before they are published