verzwaringsdekens

Het is wetenschappelijk bewezen dat een verzwaringsdeken de aanmaak van het geluks-, knuffel-, en slaaphormoon stimuleert en tegelijkertijd de aanmaak van het stresshormoon vermindert, doordat het gewicht van het deken je een gevoel van veiligheid en geborgenheid geeft.

wat is het verschil tussen de drie dekens?


De Basic heeft een katoenen hoes en een vulling van losse, hypoallergene glasparels. De Blanket heeft dezelfde vulling als de Basic, maar een velours hoes. De Premium heeft dezelfde hoes als de Blanket, maar een vulling van een gepatenteerde technologie.

Wil je echt helemaal ingesloten liggen? Dan kies je voor de Basic of de Blanket. Wil je toch wat bewegingsvrijheid? Dan kies je voor de Premium.

plan een gesprek
heb je nog vragen?

Bekijk alvast de veelgestelde vragen op de FAQ pagina.

Vind je daar geen antwoord of heb je liever een persoonlijk gesprek om uit te zoeken welk verzwaringsdeken het beste bij je past? Klik dan op de knop hieronder en plan een online gesprek van max. 30 minuten.

100% europees

Dit is het enige verzwaringsdeken op de markt dat volledig geproduceerd wordt in Europa.

gepatenteerde technologie

De vulling van de Premium is een gloednieuwe gepatenteerde technologie die zorgt voor een 100% gelijkmatige gewichtsverdeling.

biologisch katoen

De katoenen cover die apart verkrijgbaar is en rondom de Basic zit, is 100% biologisch.