EXTRA TOOL
DIFFUSER
SHOP NU
EXTRA TOOL
GEURSTEEN
Shop nu
★★★★

'Inner Walkabout' is een verrassende geurcombinatie die me een warm gevoel geeft. Het is als een warm dekentje, een veilig cocon… en ik kom er volledig bij tot rust. Ideaal voor wanneer je het even niet meer weet.

Testpanel ontwikkelingsfase
★★★★

'You Beauty!' is mijn favoriete geur. De geur is mooi in balans, zacht en vol. Een fijne geur voor dat moment waarop je een liefdevol duwtje of een boost aan zelfvertrouwen kan gebruiken. Ik kan niet stoppen met eraan te ruiken.

Testpanel ontwikkelingsfase
★★★★

De perfecte geur om de dag achter je te laten is 'Turndown Service'. Deze geur helpt me aarden, ontprikkelen en ontspannen. Het is een lekkere geur voor bij een ontspannend bad of voor in je slaapkamer.

Testpanel ontwikkelingsfase
★★★★

Ik ben fan van 'My Happy Place', want deze geur geeft mij mentale ruimte en haalt me uit m’n hoofd. Er valt letterlijk een blok van m’n schouders wanneer ik hieraan ruik. Ik zie me deze geur zo gebruiken na een drukke dag.

Testpanel ontwikkelingsfase

100% natuurlijke & vegan ingrediënten

Handgemaakte producten uit België & Nederland

Getest & goedgekeurd door 100 prikkelgevoeligen

MY HAPPY PLACE

💙 om na een drukke werkdag weer ademruimte te krijgen
💙 om tijdens een hectisch moment even te gronden
💙 om een gevoel van kalmte en sereniteit op te roepen

Brengt je helderheid, kalmte, gemoedsrust en stabiliteit via de aroma’s van eucalyptus (helderheid), tea tree (kalmte), tangerine (vrolijkheid), spikenard (aarding) en cypriol (stabiliteit). Het is een frisse, zilte geur met eucalyptus als boventoon.

YOU BEAUTY!

❤ een liefdevol duwtje in de rug
❤ een schouder om op te huilen 
❤ een aanmoediging van een dierbare

Deze is je steun en toeverlaat tijdens moeilijke momenten via de aroma’s van den (ontprikkelend), bergamot (kracht), ylang ylang (vertrouwen), laurier (zelfvertrouwen), jasmijn (openheid) en patchouli (aarding). Het is een zachte, bloemige geur met frisse toets van den en bergamot. 

TURNDOWN SERVICE

🧡 om 's avonds gezellig in de zetel te kruipen
🧡 alsof je wordt ondergestopt en een kus op je voorhoofd krijgt
🧡 om volledig te ontspannen en de slaap te kunnen vatten

Brengt je rust, ontspanning en geborgenheid met een vleugje wellness via de aroma’s van lavendel (ontspanning), ylang ylang (loslaten), kardamom (vertrouwen), frankencense (troost) en sandelhout oost (geborgenheid). Het is een luxueuze geur met toetsen van hout en lavendel als boventoon.

INNER WALKABOUT

🤎 maak tijd om even in te checken met je innerlijke wereld
🤎 ter ondersteuning bij yoga, journalling, meditatie...
🤎 durf je open te stellen voor je emoties en laat los

Ontwikkeld om je te ondersteunen in je zelfontwikkelingsproces en innerlijke zoektocht via de aroma’s van o.a. lavendin (ontspanning), en pompelmoes (levenslust). Het is een warme, unieke geur met lavendin en pompelmoes als boventoon.