Hey werkgever!

Het gevoel van overprikkeld te zijn is tegenwoordig - helaas 😔 - bekend bij een breed publiek. Zo heb je misschien tijdens corona gemerkt dat bepaalde werknemers net openbloeiden dankzij thuiswerk of dat steeds meer mensen kampen met langdurige stress en/of burn-out.... en dan hebben we het nog niet gehad over mensen die sowieso extra prikkelgevoelig zijn door hoogsensitiviteit (zoals ikzelf 🙋🏻‍♀️), autisme, ad(h)d, niet-aangeboren hersenletsel, enzovoort.

Geen idee hoe je aan ál deze mensen tegemoet kan komen?

Ik wel! 😉

Gelukkig ben jij een werkgever die tegemoet wíl komen aan de noden van prikkelgevoelige mensen! 💪🏻 Anders was je niet op deze webpagina belandt... Nu kunnen we samen onze krachten bundelen en jouw werknemers op weg te helpen van uitgeblust, naar uitgerust en van overprikkeld, naar weer meer veerkracht.

let's do this 🤗

Er zijn verschillende manieren om jouw werknemers kennis te laten maken met de ontprikkeltools van Studio Snoes.

✅ AFFILIATE WORDEN

De meest eenvoudige en snelste manier om aan de slag te gaan, is door affiliate te worden. Je ontvangt dan een persoonlijke link die je kan delen met je personeel en waar we op de achtergrond een commisie voor jou en/of korting voor de cliënt aan koppelen.

Meer weten? Klik hier.

✅ VOORDELIGE AANKOOP OF RELATIEGESCHENKEN

Doe je werkenemers ontprikkeltools cadeau voor tijdens het (thuis)werken, zoals een noise cancelling headphone, oordopjes, aromatherapie rollers, een ontspannend thee pakket, tangles ... We bekijken samen waar we jouw personeel het meeste plezier mee kunnen doen én je krijgt uiteraard een mooie korting op het geheel.

Interesse? Mail naar info@studiosnoes.com of vul hieronder het contactformulier in.

✅ EEN DEMO OF INFOMOMENT

Organiseer je binnenkort bv. een opendeurdag of wil je me vragen voor een demonstratie of infomoment? Dan kom ik graag langs met mijn ontprikkeltools om ze voor te stellen aan jou en/of je personeel.

Interesse? Mail naar info@studiosnoes.com of vul hieronder het contactformulier in.

✅ OP MAAT GEMAAKTE FLYERS

We bekijken samen even waar de noden en behoeften liggen van jouw werknemers om zo een flyer op maat te maken met de ontprikkeltools die voor hen het meest nuttig en interessant zijn. Ook jouw affiliate link kan hierop worden vermeld.

Interesse? Mail naar info@studiosnoes.com of vul hieronder het contactformulier in.

let's work together 🧡

Laat me weten op welke manier jij graag zou willen samenwerken of waar je graag meer informatie over wil.

Vul onderstaand contactformulier in of mail naar info@studiosnoes.com.

Ik beantwoord je vraag binnen de 72 uur.

Liefs, Michelle

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.