Hey coach!

Als coach, therapeut of psycholoog help je volwassenen en/of kinderen die extra gevoelig zijn voor overprikkeling, om welke reden dan ook... De oorzaak is misschien niet bij iedereen dezelfde, maar het gevoel van overprikkeld te zijn is tegenwoordig - helaas 😔 - bekend bij een breed publiek.

Jij hebt de tips,

ik heb de tools!

Gelukkig kunnen we nu samen onze krachten bundelen om deze mensen goed op weg te helpen van uitgeblust, naar uitgerust en van overprikkeld, naar weer meer veerkracht.

let's do this 🤗

Er zijn verschillende manieren om jouw cliënten kennis te laten maken met de ontprikkeltools van Studio Snoes.

✅ AFFILIATE WORDEN

De meest eenvoudige en snelste manier om aan de slag te gaan, is door affiliate te worden. Je ontvangt dan een persoonlijke link die je kan delen met je cliënten en waar we op de achtergrond een commisie voor jou en/of korting voor de cliënt aan koppelen.

Meer weten? Klik hier.

✅ OP MAAT GEMAAKTE FLYERS

We bekijken samen even waar de noden en behoeften liggen van jouw cliënten om zo een flyer op maat te maken met de ontprikkeltools die voor hen het meest nuttig en interessant zijn. Ook jouw affiliate link kan hierop worden vermeld.

Interesse? Mail naar info@studiosnoes.com of vul hieronder het contactformulier in.

✅ EEN SNOEZEL BIBLIOTHEEK

Wil je tijdens de coaching sessies gebruik maken van ontprikkeltools of cliënten de kans geven om ze uit te proberen? Dan bouwen we samen aan een 'bibliotheekje' voor in jouw praktijk dat je extra voordelig kan aankopen en krijg je toegang tot een nog ruimer assortiment dan op de webshop beschikbaar is.

Interesse? Mail naar info@studiosnoes.com of vul hieronder het contactformulier in.

✅ EEN DEMO OF INFOMOMENT

Organiseer je binnenkort bv. een opendeurdag of wil je me vragen voor een demonstratie of infomoment? Dan kom ik graag langs met mijn ontprikkeltools om ze voor te stellen aan jou en/of je cliënteel.

Interesse? Mail naar info@studiosnoes.com of vul hieronder het contactformulier in.

let's work together 🧡

Laat me weten op welke manier jij graag zou willen samenwerken of waar je graag meer informatie over wil.

Vul onderstaand contactformulier in of mail naar info@studiosnoes.com.

Ik beantwoord je vraag binnen de 72 uur.

Liefs, Michelle

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.