Hey leerkracht!

Als leerkracht kom je dagelijks in aanraking met kinderen of pubers die extra gevoelig zijn voor overprikkeling, om welke reden dan ook... De oorzaak is misschien niet bij iedereen dezelfde, maar het gevoel van overprikkeld te zijn is tegenwoordig - helaas 😔 - bekend bij een breed publiek.

Een snoezelhoek of tools voor tijdens de les? I got you!

Een persoonlijke boodschap voor jou:

Ik ben zelf ook leerkracht geweest en weet wat het is om te jongleren met alle die verschillende (leer)stoornissen én jouw behoefte om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen. Maar dat is niet eenvoudig... soms zelfs onbegonnen werk. Ik beloof je dat je met de juiste ontprikkeltools heel veel kinderen kan helpen, ongeacht welke (leer)stoornis ze hebben. Dit helpt niet alleen jou tijdens het lesgeven, maar helpt hen ook om zich beter te voelen in de klas én verhoogt de concentratie. Win-win!

let's do this 🤗

Er zijn verschillende manieren om jouw leerlingen te ondersteunen met ontprikkeltools van Studio Snoes.

✅ EEN SNOEZELHOEK IN DE KLAS

Ben je kleuterjuf of -meester of leerkracht in de lagere school en is er in de klas ruimte voor een snoezelhoekje? Dan bekijk ik graag samen met jou hoe we die kunnen inrichten en welke tools daarvoor interessant zijn.

Heb je mijn ondersteuning nodig bij het overtuigen van de directeur om ruimte vrij te maken voor een snoezelbudget? Ook dan help ik je graag. I got you! Je krijgt immers korting én het assortiment ontprikkeltools is uitgebreider dan wat je momenteel op de webshop ziet.

Interesse? Mail naar info@studiosnoes.com of vul hieronder het contactformulier in.

✅ ONTPRIKKELTOOLS TIJDENS DE LES

Met de juiste tools verlaag je het stressniveau van de leerling aanzienlijk, waardoor die zich beter in z'n vel voelt en zich beter kan concentreren. Denk maar aan een tangle die geen geluid maakt en de anderen niet stoort of gehoorbescherming om geroezemoes te filteren. Ik kijk samen met jou naar wat de leerling precies nodig heeft en werk een voorstel uit op maat.

Heb je mijn ondersteuning nodig bij het overtuigen van de directeur om ruimte vrij te maken voor ontprikkeltools? Ook dan help ik je graag. I got you! Je krijgt immers korting én het assortiment is uitgebreider dan wat je momenteel op de webshop ziet.

Interesse? Mail naar info@studiosnoes.com of vul hieronder het contactformulier in.

✅ PEDAGOGISCHE STUDIEDAG

Organiseer je binnenkort een pedagogische studiedag of wil je de directie overtuigen met een demonstratie of infomoment? Dan kom ik graag langs met mijn ontprikkeltools om ze voor te stellen aan jou, je collega's en/of de directie.

Interesse? Mail naar info@studiosnoes.com of vul hieronder het contactformulier in.

let's work together 🧡

Laat me weten op welke manier jij graag zou willen samenwerken of waar je graag meer informatie over wil.

Vul onderstaand contactformulier in of mail naar info@studiosnoes.com.

Ik beantwoord je vraag binnen de 72 uur.

Liefs, Michelle

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.