Verzending en retour

Verzending

Alle verzendingen gebeuren via bpost en koerierdienst DPD. Van zodra wij jouw betaling hebben ontvangen doen wij ons uiterste best om zo snel mogelijk jouw pakje te verzenden. Voor vertragingen van bpost en DPD zijn wij niet aansprakelijk.
 
Duurtijd: 2 tot 3 werkdagen* 

  • Zelf ophalen in DPD Pickup parcelshop: Levering in Pickup parcelshop shop in jouw buurt, altijd met tracking code. Kies na je betaling het servicepunt dat je wenst. Je wordt door DPD op de hoogte gebracht wanneer het pakje kan worden afgehaald. 
  • DPD of bpost levering aan huis: Levering van jouw pakje naar het opgegeven leveringsadres, altijd met tracking code. Je wordt op voorhand via mail geïnformeerd over de dag van levering. Op de dag zelf wordt je geïnformeerd over het tijdsvak waarin jouw pakket zal toekomen. 
  • GRATIS: Ophaling na onderlinge overeenkomst over het afhaalmoment te Schapenstraat 18, 2390 Westmalle. 

 
*Voor vertragingen bij BPOST of DPD zijn wij niet aansprakelijk. 

Tarieven

Er worden geen verzendkosten aangerekend vanaf een aankoopbedrag van 50€.

België - servicepunt: 3,95€
België - aan huis: 4,95€
Nederland: 5,95€


BELANGRIJK Controleer direct na de ontvangst van jouw artikelen of de bestelling compleet is. Als dit niet zo is of er is een probleem vragen wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via info@studiosnoes.com. 

 
Retourneervoorwaarden

  • Items die niet 100% naar wens zijn kan je binnen de 14 dagen terug bezorgen. Stuur tijdig een mailtje naar info@studiosnoes.com om jouw retour aan te kondigen. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, de bestelnummer en uw telefoonnummer. 
  • Gelieve de producten in de originele verpakking terug te sturen. Goederen kunnen geretourneerd worden indien deze niet werden gebruikt en zich in de originele staat bevingen met de originele labels en/of etiketten. 
  • U draagt de verantwoordelijkheid dat de retourzending bij ons aankomt. De verzendkosten om uw bestelling terug te sturen zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourneringen zullen wij niet aannemen. 
  • Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen.
  • Producten die met korting werden aangeboden kunnen niet geruild worden.

 
Terugbetaling

De retourzending wordt onmiddellijk door Studio Snoes gecontroleerd. Na een geslaagde controle wordt het artikel terugbetaald of krijgt u in ruil winkeltegoed. Verzendkosten worden nooit terugbetaald. 
 
Retouradres

Studio Snoes
T.a.v. Michelle Geentjens
Schapenstraat 18
2390 Westmalle
België