Verzending en retour

Verzending
Studio Snoes voorziet leveringen in België en Nederland. De levering gebeurt door DPD of Bpost, aan huis of op een servicepunt. 

De volgende tarieven gelden:

 • Gratis verzending naar huis in België of Nederland vanaf €40.
 • Onder het aankoopbedrag van 40€ in België of Nederland betaal je:
  • voor een levering aan huis en binnen België: €5,70
  • voor een levering aan huis in Nederland: €10,50
 • Gratis levering in Malle, Brecht, Hoogstraten, Rijkevorsel, Beerse, Turnhout, Lille, Zoersel, Zandhoven en Schilde

De levering van producten zal in de mate van het mogelijke gebeuren binnen het tijdstip dat in de orderbevestiging is doorgegeven, na ontvangst van de betaling. 

Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de Klant en kunnen aanleiding geven tot extra kosten (gemaakte verzendkosten en transactiekosten). Het geeft de Klant geenszins het recht de aankoop te annuleren. 

Wanneer de Klant zijn pakje niet tijdig gaat ophalen in een ophaalpunt wordt dit automatisch terug naar ons verzonden. Wij kunnen dit opnieuw verzenden maar hier dienen wel verzendkosten te worden betaald, ook al is de waarde van de bestelling hoger dan 40 euro. Een gratis verzending wordt slechts 1 keer aangeboden per aankooporder. Wanneer wordt beslist om af te zien van de verkoop worden de verzend- en retourkosten steeds in rekening gebracht.

De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de Klant, behoudens in geval van opzettelijke vertraging. Voor vertragingen bij BPOST of DPD zijn wij niet aansprakelijk.

Wij hebben het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten.
In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de consument betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding. 

Studio Snoes kan niet verantwoordelijk geacht worden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de verzending. Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken en te versturen.

BELANGRIJK Controleer direct na de ontvangst van jouw artikelen of de bestelling compleet is. Als dit niet zo is of er is een probleem vragen wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via info@studiosnoes.com. 

Retourneervoorwaarden

 • Items die niet 100% naar wens zijn kan je binnen de 14 dagen terug bezorgen. Stuur tijdig een mailtje naar info@studiosnoes.com om jouw retour aan te kondigen. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, de bestelnummer en uw telefoonnummer. 
 • Gelieve de producten in de originele verpakking terug te sturen. Goederen kunnen geretourneerd worden indien deze niet werden gebruikt en zich in de originele staat bevingen met de originele labels en/of etiketten. 
 • U draagt de verantwoordelijkheid dat de retourzending bij ons aankomt. De verzendkosten om uw bestelling terug te sturen zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourneringen zullen wij niet aannemen. 
 • Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen.
 • Producten die met korting werden aangeboden kunnen niet geruild worden.
 
Terugbetaling
De retourzending wordt onmiddellijk door Studio Snoes gecontroleerd. Na een geslaagde controle wordt het artikel terugbetaald of krijgt u in ruil winkeltegoed. Verzendkosten worden nooit terugbetaald. 
 
Retouradres
Studio Snoes
T.a.v. Michelle Geentjens
Schapenstraat 18
2390 Westmalle
België